Velkommen til Strandros kjøkken

I en vennlig og hyggelig atmosfære, ønsker vi å dele vår filosofi inspirert av en genuin interesse for mat, og spesielt sjømat. Vi er nøye i våre valg av lokale og friske råvarer, parret opp med et godt utvalg av vin, plukket av vinkjenner Christopher Mostue & Mostue Vinhus. Målet vårt er å beholde en sunn respekt til det tradisjonelle norske kjøkkenet, men alikevel gjøre rettene spennende. Vi er stolte når vi sier at vi fanger mye av maten selv, og at vi jobber sammen med lokale  kokker og produsenter for å sikre høyest mulig kvalitet på råvarene.

Restauranten har en god atmosfære, perfekt tilrettelagt for et hyggelig måltid med venner og familie.

Da vi fokuserer mest på Surfing har vi ikke altid åpen restaurant. Enkelte helger når det er fint vær og folk i Hoddevik fyrer vi opp pizza ovnen eller lager istand Fish & Chips med selvfanget fisk.

Ønsker du et opphold hos oss med full matservering inviterer vi gjerne grupper på mer enn 10 pers. Vi ber gjerne om litt tid til å booke en kokk og trenger 1 mnd forvarsel.

Ta kontakt dersom du ønsker et slik opphold så finner vi en løsning 🙂

Ring til huset på 57 85 69 44 eller send en e-post til info@stadsurfing.com

Vi legger ut åpningstider fortløpende på nyheter og Facebook da vi har servering i restauranten.                 Velkommen skal dere være!

Åpningstider

Ta Kontakt for Bestilling

Info@stadsurfing.com

Mat & drikke

Med de herlige råvarene vi finner her ute på Stadlandet, tryller riktig kokk frem retter som alle bør smake. Råvarene vi har tilgang på her ute er i verdensklasse som f.eks hjort i jakt sesongen, fisk fra havet eller villsau fra beitet. Det tar selvfølgelig litt mer tid når man skal gjøre istand på gammel måten med kortreist mat som er tilbredet fra bunn av, men det gjør at vi nyter maten litt ekstra.

Pensjon

På Standro kan grupper på 10 eller flere bestille opphold med overnatting og måltider . Dersom du velger å booke Strandro privat er det perfekt å kombinere med en helg fylt av god mat fra Stadlandet.

Ta kontakt minst 1 mnd i forveien på info@stadsurfing.com dersom du ønsker et opphold med mat inkludert.