Vi ønsker velkomen til en fin fin lang helg i hoddevik : )
Det blir yoga med Gry Hansen, surfkurs med Otto Tangstad og Magnus Bettum, der vi bytter på og ta bilder av deltagerene med speilrefleks kamera i vanne «vannhus». Torkild Strandvik vil stå på land og filme, så vi vil gå over video annalysen på kvelden, dette er veldig fint får og se og lære : ) Maten vil kokken Yasmin lage, det blir go, lokal og sund mat! Lørdag blir det badestamp med pizza fra steinovnen, søndag serverer vi frokost før folk vender snuta hjem, og for de som vil bli : ) Yoga, mat og badestamp vil være tilpasset swell og tidevann!

Henting fra buss stasjonen «Maurstad» er mulig å avtale, og for de som ikke har utstyr kan leie for 150 kr for brett og for 150 for drakt. For de som har lyst og kjøpe utstyr kan det bestilles på forhand med rabatter fra Surfshop.no

På surfkurse vil vi gå igjennom:
1: Surfe grønne bølger
2: forståelse på Swell,vind,strøm,tidevann.
3: Surfe etikket
4: turns og teknikk

Helgen er open for alle nivåer, men de som har litt erfaring vil få mer ut av kurset : )
Pris: 5.500.- Kurset er forbeholdt 12 plasser. For booking ring : Magnus 45863410